Ειδικά επετειακά ταξίδια πρόκειται να φιλοξενήσουν τα πέντε πλοία της Disney Cruise Line το καλοκαίρι όταν η εταιρεία κρουαζιέρας θα γίνει 25 ετών.

Θα υπάρχουν νέες στολές για τον Captain Minnie Mouse και τον Captain Mickey Mouse με πολύχρωμα υφάσματα και μοτίβα εμπνευσμένα από τα κύματα του ωκεανού, καθώς και μια νέα μελωδία σήμα κατατεθέν που θα παίζεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν φαγητό και ποτά με θέμα την επέτειο, απολαμβάνοντας ολοκαίνουργιες οικογενειακές δραστηριότητες που θα κορυφωθούν σε ειδικές νυχτερινές εμπειρίες με θέμα την επέτειο.

Η «Συλλογή Shimmering Seas», που είναι διαθέσιμη στους επισκέπτες, θα περιλαμβάνει ρούχα, αξεσουάρ, ποτά, αναμνηστικά και πολλά άλλα, τα οποία θα έχουν ένα νέο ξεχωριστό χρώμα.

Σύμφωνα με τον ανώτερο αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της Disney Cruise Line, «εδώ και δυόμισι δεκαετίες, η Disney Cruise Line έχει αναπτύξει μια εξαιρετική κληρονομιά παρέχοντας υπέροχες αναμνήσεις διακοπών για οικογένειες σε όλο τον κόσμο».

Για να γιορτάσουν την ασημένια επέτειο της Disney Cruise Line, ο Captain Minnie Mouse και ο Captain Mickey Mouse θα φορέσουν ειδικές επετειακές στολές και θα εμφανιστούν σε επιλεγμένες κρουαζιέρες με εορταστική ενδυμασία.

Ένα νέο τραγούδι σήμα κατατεθέν θα χρησιμεύσει ως soundtrack της εκδήλωσης με διάφορους τρόπους κατά τη διάρκεια των δρομολογίων. Νέα ψυχαγωγία και δραστηριότητες φιλικές προς την οικογένεια θα κορυφωθούν με νυχτερινές εμπειρίες σχεδιασμένες ειδικά για τον εορτασμό της επετείου.

Τα κρουαζιερόπλοια μπορούν να γιορτάσουν την ασημένια επέτειο με στυλ από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο του 2023. Από τις 24 Μαΐου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, η Disney Magic θα αποπλεύσει από το Μαϊάμι της Φλόριντα για να επισκεφθεί λιμάνια στις Μπαχάμες και την Καραϊβική.

Το Disney Wonder θα ταξιδέψει σε κρουαζιέρες στην Αλάσκα από τις 15 Μαΐου έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Από τις 7 Μαΐου έως τις 17 Σεπτεμβρίου, η Disney Dreams θα πραγματοποιεί υπερατλαντικές και ευρωπαϊκές κρουαζιέρες από το Port Canaveral της Φλόριντα, ενώ η Disney Fantasy και η Disney Wish θα πραγματοποιούν κρουαζιέρες στην Καραϊβική από το ίδιο λιμάνι.