Το ντεμπούτο της στο Ντουμπάι έκανε η Marriott International με το νέο ξενοδοχείο της Marriott Resort Palm Jumeirah, το οποίο σηματοδοτεί το πρώτο θέρετρο Marriott Hotels που ανοίγει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το ακίνητο 608 δωματίων βρίσκεται στο αρχιπέλαγος Palm Jumeirah του Ντουμπάι σε σχήμα δέντρου και προσφέρει στους επισκέπτες πρόσβαση σε περισσότερα από 18 στρέμματα παραλίας.

Τα δωμάτια και οι σουίτες παρουσιάζουν στοιχεία όπως χρωματικές παλέτες εμπνευσμένες από τον ωκεανό, παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και ιδιωτικά μπαλκόνια, καθώς και παροχές όπως μενού μαξιλαριών και ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Το θέρετρο τοποθετείται ως γαστρονομικός προορισμός, με σχέδια να φιλοξενήσει τελικά 10 χώρους εστίασης. Επί του παρόντος λειτουργούν έξι, μεταξύ των οποίων η ιταλική τρατορία Concept Cucina, το παγωτατζίδικο Gelateria by Cucina, το ολοήμερο εστιατόριο Levantera, το Myami Pool Bar & Lounge, το μεξικανοαμερικανικό παραλιακό εστιατόριο Senor Pico και ένα lounge στο λόμπι.

Οι υπόλοιπες τέσσερις επιλογές φαγητού και ποτών του καταλύματος πρόκειται να ανοίξουν το 2023. Περιλαμβάνουν τον παραλιακό χώρο Bal Harbor Beach, το κορεατικό ψητοπωλείο Smoki Moto Dubai, το περουβιανό-ιαπωνικό fusion rooftop concept Above Eleven και ένα αριστούργημα που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. εστιατόριο.

Οι επισκέπτες που διαμένουν σε δωμάτιο ή σουίτα επιπέδου M Club έχουν επίσης πρόσβαση στο Marriott Resort Palm Jumeirah, στο σαλόνι M Club του Ντουμπάι, όπου προσφέρονται δωρεάν αναψυκτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ.

Το 2023, το κατάλυμα σχεδιάζει να λειτουργήσει και το Saray Spa, εμπνευσμένο από τη Μέση Ανατολή, το οποίο θα διαθέτει ιδιωτικές αίθουσες περιποίησης, αίθουσα περιποίησης ζευγαριών και εμπειρία Saray Hammam.

Η εμβληματική μάρκα Marriott Hotels της Marriott διαθέτει επί του παρόντος σχεδόν 600 ξενοδοχεία και θέρετρα σε περισσότερες από 65 χώρες.