Τα εγκαίνια του Courtyard by Marriott Navi Mumbai στο επιχειρηματικό κέντρο Nαβί στο Μουμπάι ανακοίνωσε η Marriott. Αποτελεί μέρος του εκπληκτικού χαρτοφυλακίου της Marriott Bonvoy με 30 ξενοδοχειακές επωνυμίες και βρίσκεται έξω από τον αυτοκινητόδρομο Mumbai – Pune Expressway.

Σε στρατηγική τοποθεσία στην προγραμματισμένη πόλη Navi Mumbai, το ξενοδοχείο απέχει 24 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Chhatrapati Shivaji Maharaj της Βομβάης και σε απόσταση αναπνοής από τις περισσότερες επιχειρηματικές περιοχές και βιομηχανικά κτήματα των Navi Mumbai, Belapur, Turbhe, Airoli και Mahape.

Το Courtyard by Marriott Navi Mumbai διαθέτει 105 ευρύχωρα και προσεγμένα δωμάτια και σουίτες που είναι πλήρως εξοπλισμένα με μια σειρά από ανέσεις, όπως τηλεόραση LED, συμπαγή επιφάνεια εργασίας, πρόσβαση στο internet υψηλής ταχύτητας και άνετη ξαπλώστρα στο παράθυρο.

Άλλες παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν ένα γυμναστήριο που λειτουργεί όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για ταξιδιώτες που θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα ενώ βρίσκονται στο δρόμο. Μετά την προπόνηση, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια αναζωογονητική συνεδρία στο σπα του ξενοδοχείου. Μια υπαίθρια πισίνα υπερχείλισης φιλοξενεί ένα ευρύχωρο κατάστρωμα αναψυχής, με θέα στον εκπληκτικό ορίζοντα της πόλης.

Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης μια συνολική έκταση 3.617 τετραγωνικών ποδιών, χώρο συσκέψεων και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων δύο αίθουσες πολλαπλών λειτουργιών, εξοπλισμένες με τεχνολογία και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, καθιστώντας το τον ιδανικό χώρο για επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια και κοινωνικές εκδηλώσεις.