Η ONYX Hospitality Group συνεχίζει την επέκταση του χαρτοφυλακίου της με το λανσάρισμα του Y Hotel Hong Kong. Το Y Hotel 96 δωματίων, που βρίσκεται κατά μήκος της γραμμής του τραμ στην περιοχή Sheung Wan – μια γειτονιά γεμάτη ιστορία και γοητεία, άνοιξε επίσημα την πόρτα του στις 23 Δεκεμβρίου 2022.

Το πλήρως μη καπνιζόντων ξενοδοχείοY Hotel προσφέρει δωμάτια που κυμαίνονται από Classic έως Σουίτα 1 Υπνοδωματίου Harbour με θέα στην πόλη ή το λιμάνι. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες συνδυάζουν αβίαστα τη διαχρονική απλότητα με την καλόγουστη, μοντέρνα διακόσμηση, με χώρο εργασίας, τηλεόραση LED με διεθνή κανάλια και καφετιέρα με κάψουλες.

Επιπλέον, το Y Hotel προσφέρει εγκαταστάσεις όπως το iLink – ένας εσωτερικός χώρος εξοπλισμένος με tablet και σύνδεση στο internet, βεράντα – υπαίθριο χώρο αναψυχής και περίπτερα για αυτόματο check-in. Το Source Bar, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, είναι πλέον ανοιχτό και σερβίρει στους επισκέπτες μερικά από τα καλύτερα κοκτέιλ και καναπεδάκια.

Το Y Hotel βρίσκεται στη διάσημη οδό Dried Seafood Street του Χονγκ Κονγκ, ένα τμήμα της οδού Des Voeux West στην περιοχή Sheung Wan και Sai Ying Pun, λίγα βήματα μακριά από τα λεωφορεία και τις στάσεις του τραμ “Ding Ding” και απέχει τρία λεπτά. με τα πόδια από το σταθμό Sai Ying Pun του MTR. Λίγο πιο μακριά βρίσκεται η Central Ferry Pier με συνδέσεις με το Kowloon και αλλού. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται επίσης ο τερματικός σταθμός των φέρι του Χονγκ Κονγκ στο Μακάο, το σημείο hop-on για το φέρι και το ελικόπτερο που συνδέει το Χονγκ Κονγκ με το Μακάο.