Το Nobu Hotel Marrakech, η πρώτη ιδιοκτησία των Nobu Hotels στην Αφρική, ετοιμάζεται να αρχίσει να υποδέχεται επισκέπτες τον Ιανουάριο του 2023.

Το Nobu Hotel Marrakech προσφέρει όλες δωμάτια σουίτες και βρίσκεται στη γειτονιά Hivernage του Μαρακές, η οποία φιλοξενεί επίσης ένα εστιατόριο υψηλής ποιότητας και νυχτερινή ζωή.

Το κατάλυμα θα αποτελείται από 71 σουίτες, συμπεριλαμβανομένης μιας κορυφαίας Nobu σουίτας. Όλα τα καταλύματα έχουν θέα είτε στην οροσειρά του Άτλαντα είτε στο Τζαμί Koutoubia του Μαρακές.

Το Nobu Restaurant and Bar του ξενοδοχείου θα διαθέτει χώρο για DJ και βεράντα δίπλα στην πισίνα, ενώ ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο θα σερβίρει έναν συνδυασμό εποχικών μαροκινών και μεσογειακών πιάτων. Στις εγκαταστάσεις θα υπάρχει σούσι μπαρ Nobu.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό θα είναι το εκτεταμένο Pearl Spa του ξενοδοχείου, που εκτείνεται σε περισσότερα από 21.000 τετραγωνικά πόδια. Οι εγκαταστάσεις του σπα θα περιλαμβάνουν χώρους χαλάρωσης, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, χαμάμ, τζακούζι, ατμόλουτρα, σάουνες, VIP σουίτα σπα, γυμναστήριο και σαλόνι ομορφιάς και κομμωτηρίου.