Οι κρατήσεις Holland America Line την τρίτη εβδομάδα του έτους ήταν οι υψηλότερες που έχουν καταγραφεί για οποιαδήποτε εβδομάδα του Ιανουαρίου για την εταιρεία.

Ειδικότερα, η εβδομάδα που έληξε στις 20 Ιανουαρίου ξεπέρασε επίσης τις κρατήσεις κατά την ίδια εβδομάδα πριν από την πανδημία του 2019 σε ποσοστό περισσότερο από 20%.

Οι κρατήσεις για την Αλάσκα ήταν 25% υψηλότερες από ό,τι την ισχυρότερη εβδομάδα τον Ιανουάριο του 2019.

Η HAL έφτασε τις υψηλότερες μονοήμερες κρατήσεις της στις 17 Ιανουαρίου για οποιαδήποτε ημέρα Ιανουαρίου έχει καταγραφεί.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται κρατήσεις για κρουαζιέρες και για μεγαλύτερη περίοδο στο μέλλον. Πάνω από το ένα τέταρτο των κρατήσεων στις 17 Ιανουαρίου που ήταν η μέρα με τον μεγαλύτερο όγκο, αφορούσαν αναχωρήσεις για το 2024.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Gus Antorcha δήλωσε: «Το να βλέπει κανείς αυτό το επίπεδο κρατήσεων είναι ένα εξαιρετικό σημάδι για την Holland America Line και για τον κλάδο.

«Οι ταξιδιώτες είναι ξεκάθαρα ενθουσιασμένοι που επιστρέφουν στην κρουαζιέρα και εκτιμούν την υπηρεσία και τις εμπειρίες μοναδικές στη γραμμή Holland America, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού μας στην Αλάσκα. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι τόσοι πολλοί επισκέπτες κοιτάζουν ήδη μπροστά στο 2024 και σχεδιάζουν τις επόμενες διακοπές τους».