Οι Jet2 και Jet2holidays πρόσθεσαν 11.000 επιπλέον αεροπορικές θέσεις στη Μαγιόρκα και την Τενερίφη για το Πάσχα και τις αρχές του καλοκαιριού.

Ειδικότερα, προστέθηκαν περισσότερες πτήσεις μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου από επτά αεροδρόμια αναχώρησης.

Οι νέες υπηρεσίες από τα αεροδρόμια του Μπέλφαστ, Μπέρμιγκχαμ, Εδιμβούργο, Γλασκώβη, το Λίντσ, Μάντσεστερ και Νιουκάστλ έρχονται ως απάντηση στην έντονη ζήτηση.

Η αυξημένη χωρητικότητα σημαίνει ότι οι αδελφές εταιρείες θα προσφέρουν περισσότερες πτήσεις προς τη Μαγιόρκα και την Τενερίφη μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου από το δίκτυό τους με δυνατότητα επιλογής περισσότερων από 2.000 αναχωρήσεων σε αυτό το διάστημα.

Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy δήλωσε: «Αντιδρούμε πάντα γρήγορα στη ζήτηση από πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Η πρώιμη καλοκαιρινή σεζόν αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής και στους δύο προορισμούς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία ως αποτέλεσμα της σημερινής ανακοίνωσης. Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα του 2023 φαίνεται εξαιρετικά δημοφιλές και η σημερινή επέκταση δείχνει ότι αυτή η δημοτικότητα ισχύει καθ’ όλη τη θερινή περίοδο, όχι μόνο κατά την περίοδο αιχμής των διακοπών».