Το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων εντός του 2023, με αρχή το Domes White Coast Milos στο νησί της Μήλου, ανακοίνωσε η ελληνική αλυσίδα πολυτελούς φιλοξενίας Domes και μία από τις ταχυτέρα αναπτυσσόμενες στη Μεσόγειο,

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού, θα διαθέτει 30 σουίτες για ενήλικες, ιδιωτική πισίνα, θέα στη θάλασσα και πρόσβαση σε τρείς παραλίες..

Επί του παρόντος φέρει την επωνυμία Small Luxury Hotels of the World.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Domes, Δρ. Γιώργος Π. Σπανός τόνισε:

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα συνεργασία μας με την Invel Real Estate και την Prodea Investments σε αυτό το πρώτο από τα πολλά ακόμη συναρπαστικά έργα που θα έρθουν στα ελληνικά νησιά των Κυκλάδων.

Το όραμά μας είναι να εξελίξουμε αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο στο Αιγαίο, με την επέκταση να γίνεται σε δύο φάσεις τα επόμενα δύο χρόνια και να φθάσει συνολικά τις 130 σουίτες. Αυτό θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε το αποτύπωμά μας στις Κυκλάδες και να σταθεροποιήσουμε τη συμμαχία μας με την Invel και την Prodea”.

Περαιτέρω νέα ανοίγματα θα ανακοινωθούν σύντομα σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της χερσονήσου της Χαλκιδικής, της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ενώ η μάρκα σχεδιάζει επίσης να επεκταθεί ακόμη περισσότερο σε όλη την Ευρώπη.

Πρόσφατα η Domes επέκτεινε το ξενοδοχείο Domes Miramare, a Luxury Collection Hotel στην Κέρκυρα, με 69 νέα δωμάτια και σουίτες και επιφάνεια 7.000 τ.μ., νέο σπα, πισίνα, γυμναστήριο, εστιατόριο και loft bar. Το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε από την Kristina Zanic και την αρχιτεκτονική επιμέλεια είχε η Makridis & Associates.

Τέλος προχωρά η ανακαίνιση στο οικογενειακό ξενοδοχείο Domes Lake Algarve κοντά στην Vilamoura της Πορτογαλίας, το οποίο εντάσσεται στην συλλογή ξενοδοχείων Autograph Collection, τμήμα της Marriott International.