Συνεργασία για πτήσεις κοινού κωδικού με την Airlink ανακοίνωσε η British Airways, βελτιώνοντας τη συνδεσιμότητα μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και περισσότερων από 15 προορισμών στη Νότια Αφρική.

Με βάσεις στο Γιοχάνεσμπουργκ, το Κέιπ Τάουν και το Nτέρμπαν στη Νότια Αφρική, η Airlink είναι μια premium περιφερειακή αεροπορική εταιρεία με ένα ευρύ δίκτυο πόλεων σε 14 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Αφρικής, της Ζιμπάμπουε, της Ζάμπια και της Ναμίμπια.

Η συμφωνία σημαίνει ότι οι πελάτες της British Airways που ταξιδεύουν από ή διέρχονται από το Λονδίνο θα μπορούν να συνδεθούν στον τελικό προορισμό τους μέσω Κέιπ Τάουν ή Γιοχάνεσμπουργκ με ένα μόνο εισιτήριο. Αυτό θα προσφέρει περισσότερες επιλογές και ευελιξία για όσους ταξιδεύουν σε μία από τις 18 πόλεις και πόλεις, όπως το Γουίντχοκ στη Ναμίμπια και το Ντέρμπάν στη Νότια Αφρική.

Η British Airways σήμερα πετάει δύο φορές την ημέρα μεταξύ Λονδίνου-Χίθροου και Γιοχάνεσμπουργκ με αεροσκάφη A380, δύο φορές την ημέρα μεταξύ Χίθροου και Κέιπ Τάουν με αεροσκάφη B777 και Α350 και τρεις φορές την εβδομάδα μεταξύ Λονδίνου Γκάτγουικ και Κέιπ Τάουν με αεροσκάφη B777.