Η Classic Collection Holidays σχεδιάζει να φιλοξενήσει την τελετή των βραβείων Classic Collection 2023 στην Κρήτη αυτό το φθινόπωρο.

Εξήντα κορυφαίοι συνεργάτες ταξιδιωτικών πρακτόρων και 15 προμηθευτές αναμένεται να παρευρεθούν στην εκδήλωση στο Abaton Island Resort & Spa, κοντά στη Χερσόνησο (10-13 Οκτωβρίου).

Ο Si Morris-Green, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ πρακτορείων, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε και να επιβραβεύσουμε τη σκληρή δουλειά των κορυφαίων συνεργατών του ταξιδιωτικού εμπορίου της Classic Collection προσκαλώντας τους να έρθουν μαζί μας στην Κρήτη αυτόν τον Οκτώβριο.

«Επιλέξαμε έναν υπέροχο χώρο στο Abaton Island Resort & Spa, ένα νέο εξαιρετικά κομψό ξενοδοχείο, και έχουμε προγραμματίσει μερικές υπέροχες εμπειρίες πολυτέλειας για όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίες θα είναι πολύ σύμφωνες με αυτό που περιμένουν οι συνεργάτες μας. η μάρκα Classic Collection.

«Η εκδήλωση θα δώσει στους συνεργάτες αντιπροσώπων, στο προσωπικό της Classic Collection και σε διάφορους προμηθευτές τρίτων την ευκαιρία να συζητήσουν μελλοντικά σχέδια και να μοιραστούν ευκαιρίες δικτύωσης.

«Και οι εμπορικοί μας εταίροι θα ρίξουν την πρώτη ματιά στα σχέδια της Classic Collection για το 2024. Θα διασφαλίσουμε επίσης ότι οι παρευρισκόμενοι δεν θα χάσουν τη γεύση της πολυτέλειας της Classic Collection: υπέροχα ξενοδοχεία, προσωπική εξυπηρέτηση, εξαιρετικές εμπειρίες και καλό φαγητό».