Η Accor, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία της περιοχής, συνεργάστηκε με την Global Premium Hotels Limited, για να κάνει το ντεμπούτο της Handwritten Collection στη Σιγκαπούρη.

Το Hotel Faber Park Singapore – Handwritten Collection, πρόκειται να ανοίξει το 4ο τρίμηνο του 2023, βυθίζοντας τους επισκέπτες σε μια επιμελημένη εμπειρία ξενοδοχείου.

Το Mount Faber της Σιγκαπούρης θα γίνει το σκηνικό για το εναρκτήριο ξενοδοχείο της Handwritten Collection στη Σιγκαπούρη. Ονομάστηκε προς τιμήν του Καπετάνιου Τσαρλς Έντουαρντ Φάμπερ των Μηχανικών του Μαντράς, ο οποίος έχτισε έναν στενό ελικοειδή δρόμο προς την κορυφή για την εγκατάσταση ενός σταθμού σήματος, το Όρος Φάμπερ αποτελεί σεβαστή μαρτυρία μιας περασμένης εποχής.

Το ξενοδοχεία θα αποτελείται από 194 δωμάτια και θα διαθέτει μια σειρά από ανέσεις, όπως εστιατόριο, λόμπι μπαρ και πισίνα. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν περαιτέρω εύκολη πρόσβαση στο νησί Sentosa, το VivoCity, το τελεφερίκ της Σιγκαπούρης και τα γύρω καταφύγια, με τη γραμμή MRT να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Η Accor έχει μια μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία με την Global Premium Hotels Limited και το συνδεδεμένο μέρος της, λειτουργώντας 16 ξενοδοχεία στη Σιγκαπούρη, 5 ξενοδοχεία στην Αυστραλία και 2 ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα οικονομικά εμπορικά σήματα MGallery, Mövenpick, Mercure, Novotel, ibis Styles & ibis.