Το Six Senses Kyoto σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας στην Ιαπωνία,  υποσχόμενη μια απαράμιλλη εμπειρία γεμάτη με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ευεξίας, μια καινοτόμο ιδέα για φαγητό και συναρπαστικές τοπικές περιπέτειες.

Τα 81 δωμάτια και οι σουίτες, που κυμαίνονται από 42 έως 238 τετραγωνικά μέτρα, είναι διαμορφωμένα ώστε να προσφέρουν θέα στην κεντρική αυλή, στους κήπους του γειτονικού ναού Toyokuni ή στο πανόραμα της πόλης με κορυφές δέντρων, ναούς, τσαγιέρες και στέγες.

Οι αυθεντικές ιαπωνικές παραδόσεις και η διακόσμηση διατρέχουν παντού, με ιδιόρρυθμες πινελιές εμπνευσμένες από τη λαογραφία, το Moon Rabbit και το κλασικό Tale of Genji του 11ου αιώνα.

Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου θα υπάρχει μια ρετιρέ σουίτα τριών υπνοδωματίων με πρόσβαση στη βεράντα του τελευταίου ορόφου για τους επισκέπτες που θέλουν να φιλοξενήσουν ιδιωτικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις.

Το Discovery βρίσκεται στην καρδιά του Six Senses Kyoto και οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε διάφορες πρακτικές εμπειρίες, όπως το Earth Lab του καταλύματος, ένα Alchemy Bar και έναν τοπικό κήπο με βότανα.

Το Six Senses Spa ενσωματώνει την έξυπνη επιστήμη, την παραδοσιακή θεραπεία και την ιαπωνική κουλτούρα Ζεν, προσφέροντας μια σειρά από θεραπείες και προγράμματα που έχουν τις ρίζες τους στον πολιτισμό και την κοινότητα του Κιότο.

Θα υπάρχουν επίσης παραδοσιακά ιαπωνικά λουτρά για άνδρες και γυναίκες στο Six Senses Kyoto, που θα εκτείνονται σε μια εσωτερική πισίνα και στο Watsu. Γιόγκα, διαλογισμός, εναέρια γιόγκα, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και Biohack Recovery Lounge είναι επίσης διαθέσιμα για την υποστήριξη των στόχων ευεξίας των επισκεπτών.

Στο γαστρονομικό μέτωπο, θα υπάρχει ένα εστιατόριο για φαγητό και ένα εστιατόριο με σούσι σε μοντέρνο στυλ, καθώς και ένα κοκτέιλ lounge και μπαρ.

Το Six Senses Kyoto απέχει 90 λεπτά με το αυτοκίνητο ή 70 λεπτά με το τρένο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Kansai (KIX) ή 10 λεπτά οδικώς από το σταθμό Kyoto Shinkansen.

Οι κρατήσεις για το κατάλυμα IHG είναι πλέον ανοιχτές για διαμονή από τις 23 Απριλίου 2024.