Η Hilton πληρώνει το δίπλωμα οδήγησης στις γυναίκες υπαλλήλους της στην Σαουδική Αραβία και τους δίνει άδεια μετά αποδοχών για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Οσες εργαζόμενες του έχουν ήδη άδειες οδήγησης από άλλες χώρες, η Hilton θα πληρώσει το κόστος αναγνώρισης της στην Σαουδική Αραβία.

Το πακέτο υποστήριξης θα είναι διαθέσιμο στις εργαζόμενες της ξενοδοχειακής αλυσίδας μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2019.

“Χαιρετίζουμε την κίνηση που επιτρέπει στις γυναίκες να οδηγούν στη Σαουδική Αραβία. Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα που θα ενθαρρύνει περισσότερες γυναίκες να ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό, δήλωσε η Julia Miller, διευθυντής της Compensation and Benefits, Middle East & Africa, Hilton.
Στην Hilton, αναζητούμε πάντα τρόπους για να ενδυναμώσουμε τα μέλη της ομάδας μας και να δημιουργήσουμε ανταμοιβές και οφέλη παγκόσμιας κλάσης.

Έχουμε μια φανταστική ομάδα γυναικών στην Σαουδική Αραβία και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τις ενθαρρύνουμε να επωφεληθούν από τους νέους κανόνες οδήγησης στο βασίλειο.”

Ο Fawaz Moumina, περιφερειακός διευθυντής του ανθρώπινου δυναμικού της Σαουδικής Αραβίας, Hilton, υόνισε ότι “ως μέλος της ομάδας της Hilton, είμαι πολύ υπερήφανος που συμμετέχω σε μια εταιρεία που υποστηρίζει τις γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας σε μια τέτοια στιγμή ορόσημο.

Στο Hilton, στοχεύουμε να ενισχύσουμε το γυναικείο ταλέντο και να δώσουμε κίνητρα και έμπνευση στις γυναίκες για να εργαστούν σε ηγετικούς ρόλους”.

Η Σαουδική Αραβία είναι η μεγαλύτερη αναπτυξιακή αγορά του Hilton στη Μέση Ανατολή με 11 ακίνητα σε λειτουργία, αναμένοντας να αυξηθεί σε περισσότερα από 40 ακίνητα στη χώρα μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.