alkyonresort-neoΤο ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa, στο Βραχάτι Κορινθίας, καλωσορίζει τους πελάτες του στις νέες υπερπολυτελείς σουίτες του.

Αριστοτεχνικά σχεδιασμένες οι 26 νέες σουίτες του Alkyon Resort Hotel & Spa προσφέρουν την τέλεια ισορροπία άνεσης και πολυτέλειας, ενσωματώνουν το όραμα της διοίκησης του ξενοδοχείου και ολοκληρώνουν το ξενοδοχειακό συγκρότημα, είκοσι χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του.

Οι 22 Junior Suites διακρίνονται για την μοντέρνα τους ατμόσφαιρα και είναι ιδανικές για αυτούς που επιθυμούν τη ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα του ενιαίου χώρου. Εξοπλισμένες με όλες τις απαραίτητες τεχνολογίες σας περιμένουν όλες τις εποχές του χρόνου.

Οι σουίτες, Executive, Presidential, Deluxe και Royal, φιλοδοξούν να προσφέρουν στους απαιτητικούς επισκέπτες του Alkyon Resort Hotel & Spa μια ξεχωριστή εμπειρία πολυτέλειας. Λουσμένες στο φυσικό φως οι υπερπολυτελείς σουίτες, καλύπτουν από 65 έως 80 τ.μ. η κάθε μια και διαθέτουν υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μπάνιο και γραφείο. Το ευρύχωρο καθιστικό τους περιλαμβάνει τραπεζαρία τεσσάρων ατόμων, μπάνιο, τζάκι και σαλόνι καθώς και μεγάλες βεράντες με θέα προς τη θάλασσα. Επιπλέον, η Royal suite διαθέτει ιδιωτική πισίνα στη βεράντα του καθιστικού της.

Η δημιουργική διακόσμηση by Raimondo Dato εμπνέει μια αίσθηση ηρεμίας στους επισκέπτες συνδυάζοντας μοναδικά τις σύγχρονες ανέσεις και τη χαρακτηριστική κλασική γοητεία του Alkyon Resort Hotel & Spa.

Η φιλική, προσωπική εξυπηρέτηση και οι προσεγμένες υπηρεσίες εξασφαλίζουν ότι οι νέοι υπερπολυτελείς χώροι διαμονής του Alkyon Resort Hotel & Spa, είναι η τέλεια επιλογή για ρομαντικές αποδράσεις, ιδιαίτερες συναντήσεις, ειδικές εκδηλώσεις ή κάθε φορά που απλά επιζητάτε το καλύτερο.