IMAM BAILDI_1AΣτο πλαίσιο των ξεχωριστών live μουσικών events, που διοργανώνει φέτος το καλοκαίρι το 5* Boutique Hotel Micra Anglia στην Άνδρο, την Πέμπτη 29 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ, υποδέχεται τους Imam Baildi, για μία μαγική μουσική βραδιά κάτω από τα αστέρια. 

Μια μοναδική εμπειρία, περιμένει όσους βρεθούν στον πανέμορφο κήπο του νεοκλασσικού, αρχοντικού κτιρίου του Micra Anglia, καθώς 8 άτομα επί σκηνής συνδυάζουν την μοναδική ατμόσφαιρα των παλιών ελληνικών τραγουδιών, με τις δικές τους μουσικές παρεμβάσεις. Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το μπουζούκι φλερτάρει με το electro swing, τα βαλκανικά πνευστά μιξάρονται με latin ενορχηστρώσεις και η νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη εναλλάσσεται με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα live ανεβαστικό, χορταστικό και καλοδουλεμένο, με συμπαγή ήχο, σε έναν από τους πιο όμορφους κήπους της Άνδρου.

Το Micra Anglia, είναι μέλος της Trésor Ηotels & Resorts, της μεγαλύτερης ελληνικής συλλογής boutique ξενοδοχείων, με 25 συνολικά ξενοδοχεία-μέλη, στους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.

Τιμή εισητηρίου: 15 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία προπώλησης, επικοινωνήστε με το 22820-22207.
Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το ξενοδοχείο, επισκεφτείτε το www.micra-anglia.gr.