Ένα από τα top μουσεία του κόσμου, το Λούβρο στο Παρίσι, προσφέρει 90λεπτες ξεναγήσεις στα έργα Τέχνης που γυρίστηκε το βιντεοκλίπ του διάσημου ζευγαριού της rap, Jay-Z και Beyonce, Apesh**t.

Η ομάδα στο Λούβρο, αξιοποιεί την δημοτικότητα του βιντεοκλίπ -με πάνω από 62 εκατομμύρια προβολές πριν κλείσει ένα μήνα στον “αέρα- που μας ταξίδεψε μέσα στο μουσείο και διοργανώνει ξεναγήσεις στα 17 έργα αριστουργήματα φόντο στο βιντεοκλίπ Apesh**t.

Οι ξεναγήσεις κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή θα γίνονται επί του παρόντος μόνο στα γαλλικά και σύντομα και σε άλλες γλώσσες.

Το Λούβρο προσφέρει αυτή την ξεχωριστή ξενάγηση στα…βήματα του βιντεοκλίπ η οποία ξεκινά από την Νίκη της Σαμοθράκης περνάει στην “Μόνα Λίζα” του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και μεταξύ άλλων στην “Στέψη του Ναπολέοντα” του Ζακ-Λουί Νταβίντ, τον “Γάμος στην Κανά” του Πάολο Βερονέζε και καταλήγει στο «Πορτρέτο μιας μαύρης γυναίκας», της Mαρί Γκιμίν-Μπενουά.

Η ξενάγηση συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου στο Λούβρο και τα εισιτήρια στο μουσείο ξεκινούν από 15 ευρώ. Εάν κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο κοστίζουν 17 ευρώ, αλλά έχετε εγγυημένη γρήγορη είσοδο στο μουσείο σε λιγότερο από μισή ώρα.

Το Λούβρο πάντως κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό το ποσό που χρέωσε για το γύρισμα του βιντεοκλίπ στο μουσείο.