Greece 2008

Φεστιβάλ Γεύσεων διοργανώνει ο Προοδευτικός Ομιλός Λαγκάδας στις 19 και 20 Ιουλίου 2018, από τις 6.00 μ.μ με συμμετοχή επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης. Επίσημη προσκεκλημένη θα είναι η Μαρία Εκμετζίογλου την πρώτη ημέρα, ενώ τη δεύτερη θα υπάρξει συμμετοχή ιδιωτών και φορέων.

«Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό να αξιοποιήσουμε το γαστρονομικό κομμάτι της Χίου» ανέφερε ο εντεταλμένος για τον τουρισμό, δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καράλης.

«Είναι μια ωραία ιδέα που πρέπει να γίνεται σε κάθε μέρος της Χίου που αγαπώ και διαθέτει απλόχερα και γεύσεις αλλά και ξεχωριστά τοπικά προϊόντα όπως η μαστίχα και το καμπούσικο μανταρίνι», τόνισε η Μαρία Εκμετζίογλου, που κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει στο Φεστιβάλ γεύσεων της Λαγκάδας.

Στόχος του Ομίλου είναι η προβολή των παραδοσιακών και τοπικών προϊόντων του νησιού μας, στο όμορφο λιμάνι της Λαγκάδας, που αποτελεί γαστρονομικό προορισμό», ανέφερε από τον Προοδευτικό όμιλο Λαγκάδας ο Ζαννής Κυριακός, καλώντας όλους να συμμετέχουν στον διαγωνισμό μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Το 1ο Φεστιβάλ Γεύσεων Λαγκάδας είναι μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, του Δήμου Χίου, του Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Προοδευτικού Ομίλου Λαγκάδας.