Στις αρχές του 2020 αναμένεται να ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο της Hyatt Hotels στη Βουδαπέστη υπό την επωνυμία Hyatt Regency με τη συνεργασία της εταιρίας Városház Utca Projekt Ingatlanforgalmazó Kft.

To ξενοδοχείο θα διαθέτει 231 δωμάτια και μια τεράστια αίθουσα συνεδριάσεων, ενώ θα βρίσκεται στην τοποθεσία του κτηρίου-ορόσημο Postapalota στην οδό Petőfi Sándor, πολύ κοντά στην πολυσύχναστη οδό Váci, μόλις πέντε λεπτά από το Δούναβη.

Άλλες παροχές περιλαμβάνουν ένα πολυτελές σπα, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις γυμναστηρίου και εσωτερική πισίνα.

Το μπαρ και το εστιατόριο του ξενοδοχείου θα βρίσκονται στην εσωτερική αυλή του πρώην κτιρίου των ταχυδρομείων, προσφέροντας στους επισκέπτες  χώρο για να συνεργαστούν με τους συναδέλφους τους, να χαλαρώσουν με τους φίλους ή την οικογένειά τους και να “φορτίσουν μπαταρίες” κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην πόλη.

Η επιλογή τους ανοίγματος ενός ξενοδοχείου στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας σηματοδοτεί την δέσμευση της Hyatt να επεκτείνει το brand της στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Περαιτέρω προσθήκες στην περιοχή θα περιλαμβάνουν το Hyatt Regency Zadar Maraska στην Κροατία και το Hyatt Regency Sofi στη Βουλγαρία.