Τις πωλήσεις τους να απογειώνονται πάνω από 20% είδαν οι καταστηματάρχες της Αλεξανδρούπολης χθες στην «Λευκή νύχτα», με τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα.

Σε ένα υπαίθριο πάρτι με δέκα μουσικές σκηνές και Djs και με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 35.000 επισκέπτες  το εμπορικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης μεταμορφώθηκε γιορτάζοντας για 5η συνεχή χρονιά την «Λευκή νύχτα» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού.

“Το υπουργείο Τουρισμού, αναγνωρίζοντας το πόσο σημαντικό είναι το φεστιβάλ για την οικονομία, την ελκυστικότητα, την προβολή της πόλης και το ευρύτερο τουριστικό προϊόν της χώρας το έθεσε υπό την αιγίδα του, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.

Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά για τέτοιου τύπου εκδηλώσεις, και αναγνωρίζει ταυτόχρονα την δουλειά και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει συνολικά στο κομμάτι αυτό».