Το Best Western Hotels & Resorts σηματοδότησε την άφιξη της ζωντανής και κομψής ιδέας του boutique ξενοδοχείου Vib, με μια μεγάλη γιορτή για την πρώτη αμερικανική ιδιοκτησία της στο Σπρίνγκφιλντ, Μιζούρι.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για την άφιξη του πρώτου ξενοδοχείου της μάρκας μας Vib στις ΗΠΑ, δήλωσε ο David Kong, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Best Western Hotels & Resorts.

Το Vib σχεδιάστηκε για να σηματοδοτήσει ότι το σημερινό Best Western είναι μια σύγχρονη μάρκα, η οποία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο επιλογών που ταιριάζει στους σημερινούς ταξιδιώτες.

Το Vib Springfield προσφέρει μια συναρπαστική και μοναδική εμπειρία, εμπλουτίζοντας την κοινότητα και το σημερινό Best Western. ”

Το 92 δωματίων ξενοδοχείο με επίκεντρο την άνεση και την τεχνολογία απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες και διαθέτει δωρεάν ασύρματο internet στο λόμπι και τα δωμάτια, 24ωρο μπαρ και εστιατόριο και γυμναστήριο. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και απέχει λίγα μόνο λεπτά από τα δημοφιλή αξιοθέατα.