Η Cycas Hospitality υπογράφει τη δεύτερη συμφωνία της στη Γαλλία για τη διαχείριση του Hyatt Place Rouen, σηματοδοτώντας τη συνεχιζόμενη επέκτασή της στην Ευρώπη.

Η νέα συμφωνία φέρνει την εταιρεία πιο κοντά στο στόχο της να διαχειριστεί έως και 3.000 δωμάτια στη Γαλλία έως το 2022.

Η Cycas θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο Hyatt Place 78 δωματίων στη Ρουέν, σε ένα ιστορικό κτίριο των 4.500τμ του 19ου αιώνα που βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, σε πολλά επιχειρηματικά πάρκα και στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό SNCF.

Το boutique ξενοδοχείο προσφέρει μπαρ, εστιατόριο και βεράντα με εντυπωσιακή θέα στην πόλη αφού βρίσκεται στην κορυφή του λόφου.

Το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων θα στοχεύει σε συνδυασμό επιχειρηματικών επισκεπτών και τουριστών όταν θα ανοίξει το 2021.

Η Cycas διαχειρίζεται σήμερα το Hyatt Place στο αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο και θα λειτουργεί επίσης το Hyatt Place και Hyatt House -με το διπλό εμπορικό σήμα- κοντά στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ του Παρισιού, που αναμένεται να ανοίξει το 2020.