Η TripAdvisor, ανέστειλε προσωρινά τις κριτικές για το “Bude Tunnel”, μια σήραγγα 70 μέτρων που συνδέει ένα σούπερ μάρκετ με ένα πάρκινγκ.

Το “Bude Tunnel” έλαβε περίπου 150 “εξαιρετικές” κριτικές με αποτέλεσμα να γίνει το δεύτερο υψηλότερο τουριστικό αξιοθέατο στο Bude, μια δημοφιλής παραθαλάσσια πόλη στην Κορνουάλη γνωστή για τις φιλικές προς το surf παραλίες της.

Αν και ο αρχικός στόχος της ήταν να κρατήσει τους αγοραστές του σούπερ μάρκετ στεγνούς όταν περπατούν από το κατάστημα στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων σε κακές καιρικές συνθήκες, η σήραγγα έγινε διάσημη ως…τουριστικός.

Τα… ξεκαρδιστικά σχόλια την περιγράφουν ως «κόσμημα», «ένα σύγχρονο Taj Mahal», «μια σήραγγα σαν καμία άλλη», με τους κριτικούς να ανεβάζουν και φωτογραφίες της, ενώ ένας ζήτησε ακόμη και την καταχώρηση της “ως χώρου παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO”.

Οι κριτές αξιολόγησαν την πανοραμική θέα, το χώρο, το προσεκτικό σχεδιασμό και συγκέντρωσε βαθμολογία 4,5 από 5 και 170 κριτικές από τις οποίες οι 146 ήταν “εξαιρετικές”.

Το TripAdvisor ανέστειλε τα σχόλια, λόγω της πρόσφατης απόφασης Ιταλικού δικαστηρίου, όπου καταδικάστηκε ένας άνδρας σε ποινή φυλάκισης, για καταχώριση ψευδών αναθεωρήσεων στην πλατφόρμα.

Για την αναστολή σχολίων στην σελίδα “Bude Tunnel”, αναφέρει ότι “λόγω ενός πρόσφατου γεγονότος που έχει προσελκύσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και έχει προκαλέσει μια εισροή υποβολών επανεξέτασης που δεν περιγράφουν εμπειρία από πρώτο χέρι, έχουμε αναστείλει προσωρινά τη δημοσίευση νέων αξιολογήσεων για αυτήν την καταχώριση. Εάν είχατε εμπειρία από πρώτο χέρι σε αυτή την ιδιοκτησία, παρακαλώ ελέγξτε ξανά σύντομα – ανυπομονούμε να λάβουμε την κριτική σας”.