Στην υπογραφή της συμφωνίας της Σιδηροδρομικής Εγνατίας, στην νομοθεσία για τα σχέδια λειτουργίας υδατοδρομίου στο λιμάνι της Καβάλας και στην επέκταση του οικιακού δικτύου φυσικού αερίου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις της η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά την διάρκεια των εγκαινίων της 26ης Kavala Expo 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη.

Στην έκθεση που θα διακέσει μέχρι άυριο Τρίτη 9 Οκτωβρίου, συμμετέχουν περισσότερες από 140 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα αλλά και από Βουλγαρία, Σερβία, Πολωνία και Κύπρο. Παράλληλα πραγματοποιείται και το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής με εργασίες φοιτητών του ΤΕΙ και Πανεπιστημίων αλλά και μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Παράλληλες εκδηλώσεις είναι η επίδειξη Αγώνα Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων, από τους οδηγούς του Ο.Φ.Α. Δράμας, Δημήτρη Καρατσομπαλίδη και Νίκο Φωτιάδη καθώς και Επίδειξη Οδήγησης Μοτοσυκλέτας Motocross, από τον Δημήτρη Μπαξεβάνη και Σαλόνι Γαστρονομίας με Flambé Show από τους Chefs της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας.

Στα εγκαίνια παρέστη και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.