porto carras_sithoniaTο Porto Carras Grand Resort από τις 21 έως 24 Νοεμβρίου 2013 θα συμμετέχει στην 29η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, Philoxenia.

Υπολογίζεται πως και φέτος, το Porto Carras Grand Resort θα έχει μία επιτυχημένη παρουσία στη Philoxenia με δικό του σταντ Νο. 47 στο περίπτερο 15, το οποίο πρόκειται για άλλη μια χρονιά να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών και επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου.

Το Porto Carras Grand Resort με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών αλλά και τη γενικότερη αναβάθμιση του τουριστικού κλάδου, συμμετέχει αδιάλειπτα στις πιο σημαντικές εκθέσεις τουρισμού.

Πιστό στη φιλοσοφία του για υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προσανατολισμένο στην αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος, το Porto Carras έχει λάβει πλειάδα βραβείων και πιστοποιήσεων που το επιβεβαιώνουν.

Μεταξύ άλλων, το 2013 απέσπασε το βραβείο Greece’s Leading Family Resort από τα World Travel Awards, τρείς (3) γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες και για τη Μαρίνα, πιστοποίηση ISO 9001 για τις εγκαταστάσεις του, πιστοποιητικό από την TUV Hellas για την κατασκευή και ασφαλή λειτουργία όλων των χώρων που προορίζονται για παιδιά στο συγκρότημα ως επίσης και όλων των πισίνων, lagoons, πισίνων θαλασσοθεραπειών κλπ. Οι διακρίσεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς πιστό στη «πράσινη πολιτική» του το Porto Carras έχει βραβευτεί με τo Green Key Eco Label. Στις διακρίσεις του συγκροτήματος έρχεται να προστεθεί και η βράβευση από την Conde Nast Traveller της Βίλας Γαλήνης και του ξενοδοχείου Μελίτων. Η Βίλα Γαλήνη επίσης για έτη βραβεύεται από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

Με τις παραπάνω πιστοποιήσεις και τις συνεχείς διεθνείς και εγχώριες βραβεύσεις, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως το συγκρότημα Porto Carras Grand Resort, αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών και στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς του, για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, οι εγκαταστάσεις του συνεχώς αναβαθμίζονται και εκσυγχρονίζονται με στόχο να προσφέρουν πάντα άριστη ποιότητα και ασφάλεια στους πελάτες του.

Επιπλέον, το Porto Carras Grand Resort αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή του και στον αθλητισμό. Για το λόγο αυτό σε τακτική βάση διοργανώνει κάθε έτος, διεθνή αθλητικά event που αφορούν σε διάφορα αθλήματα όπως τουρνουά γκολφ, αγώνες πυγμαχίας, διεθνείς ποδοσφαιρικούς αγώνες, αγώνες ιππασίας, τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, ιστιοπλοΐας, όπως επίσης αγώνες σκάκι και ράλλυ αυτοκινήτων, παρέχοντας στους συμμετέχοντες και επισκέπτες του, υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις μέσα σε ένα πολυτελές συγκρότημα.

Τη φετινή χρονιά 2013, ήδη διοργανώθηκαν πληθώρα αθλητικών εκδηλώσεων στο συγκρότημα Porto Carras με μεγάλη επιτυχία και απήχηση σε όλο τον αθλητικό και όχι μόνο, κόσμο! Επιτυχίες σημείωσε ο Όμιλος Γκολφ & Αθλημάτων του Porto Carras Grand Resort με τη διοργάνωση του τουρνουά Pro-am και Open στις 26 Απρίλιου 2013 με συμμετοχή πάνω από 100 αθλητών από 10 χώρες και χρηματικά έπαθλα που κατέβαλε αξίας €12,500. Στη συνέχεια διοργανώθηκε στο Porto Carras Grand Resort τo “Games Festival 2013”, ένα από τα μεγαλύτερα festival παιχνιδιών στρατηγικής με συμμετοχή άνω των 850 ατόμων από πάνω από 100 χώρες. Οι διεθνείς αγώνες πυγμαχίες που ακολούθησαν στο Olympic Hall έκοψαν την ανάσα των θεατών και ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη ενώ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας & Κύπελλο Βορείου Αιγαίου έφεραν θαλασσινό αέρα και καθήλωσαν τους λάτρεις των σπορ!