Eπτά νέες συμφωνίες στην Ευρώπη για την ανάπτυξη της Trip Assist, της προηγμένης κινητής εφαρμογής της για εταιρείες διαχείρισης ταξιδίων και ταξιδιωτικά γραφεία, ανακοίνωσε η Travelport.

Οι νέες συμφωνίες αφορούν τέσσερα ταξιδιωτικά γραφεία με έδρα την Ουγγαρία, δύο με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και ένα l με έδρα την Ιταλία. Δεδομένου ότι το Trip Assist ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο η Travelport έχει εξασφαλίσει πλέον περισσότερους από 20 πελάτες της εφαρμογής σε όλο τον κόσμο.

Με την εγγραφή τους στο Trip Assist, οι οργανισμοί θα επωφεληθούν από μια πλήρως επώνυμη λύση κινητής δέσμευσης που τους επιτρέπει να υποστηρίζουν, να συμμετέχουν και να συνδέονται με τους ταξιδιώτες σε όλα τα στάδια του ταξιδιού τους. Η ενσωμάτωση των δυνατοτήτων διαχείρισης έξυπνης διαδρομής και της δυνατότητας δημιουργίας μηνυμάτων που καθορίζονται από την υπηρεσία θα δώσει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να αναπτύξουν ισχυρότερες σχέσεις με τους πελάτες τους.

Το Trip Assist θα υποστηρίξει τους ταξιδιώτες, επιτρέποντάς τους να μοιράζονται και να οργανώνουν τα σύνθετα ταξιδιωτικά τους σχέδια εν κινήσει και από ένα μέρος.
Επίσης, θα τους παρέχει μεγαλύτερη αυτονομία για αυτοεξυπηρέτηση με χαρακτηριστικά όπως το check-in αεροπορικών εταιρειών, τη δυνατότητα εισαγωγής εξωτερικών κρατήσεων και υποστήριξης «κλικ για κλήση».

Παρέχοντας στους ταξιδιώτες μεγαλύτερο έλεγχο, η λύση θα προσφέρει επίσης στους πράκτορες περισσότερο χρόνο για να ξοδέψουν σε πιο εξειδικευμένα ταξιδιωτικά ερωτήματα.