Το ξενοδοχείο Regina Mare, στην Πέρδικα Θεσπρωτίας -μια ξενοδοχειακή μονάδα που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια στην περιοχή- επιστρέφει ανανεωμένο από την 1η Μαΐου του 2020 πολυτελές και πεντάστερο, μετά από πλήρη ανακαίνιση του.

Ο Χρήστος Κτενίδης πρόεδρος της Marbella A.E , που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία της τουριστικής μονάδας σε πρόσφατη συνάντηση ενημέρωσε τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλο και τους συνεργάτες του, πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τον εκσυγχρονισμό-αναβάθμιση και μετατροπή της μονάδας σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Η εταιρεία ζήτησε τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής και της Κοινότητας Πέρδικας στην ομαλή εκτέλεση του έργου ανακαίνισης που θα αναβαθμίσει όχι μόνο το ξενοδοχείο αλλά και το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας επεσήμανε στον κ. Κτενίδη, την ιδιαίτερη σημασία της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας, όχι μόνο για την Τοπική Κοινότητα της Πέρδικας, αλλά και για ολόκληρο τον Νομό Θεσπρωτίας.

Υπογράμμισε δε πως η Δημοτική Αρχή θα παράσχει οποιαδήποτε δυνατή βοήθεια για τη διασφάλιση της επιτυχούς λειτουργίας του ξενοδοχείου.
Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στη συνεργασία, δικτύωση και πρόσληψη προσωπικού από την Πέρδικα αλλά και από το σύνολο του Δήμου Ηγουμενίτσας, πρόταση που έγινε αποδεκτή και θεωρήθηκε από τον πρόεδρο και τους συνεργάτες της Marbella ως μια εκ των βασικών προϋποθέσεων επιτυχούς λειτουργίας του ξενοδοχείου.