Την επίσημη ένταξή της στον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων – HAPCO ανακοίνωσε η MidEast Travel. Η αίτηση της εταιρίας έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το διοικητικό συμβούλιο του HAPCO, καθώς κρίθηκε ότι πληροί όλα τα κριτήρια του συνδέσμου προκειμένου να πιστοποιηθεί ως Επαγγελματίας Διοργανωτής Συνεδρίων.

Η MidEast δραστηριοποιείται στο χώρο του Συνεδριακού Τουρισμού και Τουρισμού Αναψυχής από το 1983 και έχει διοργανώσει πολυάριθμα συνέδρια, εταιρικές συναντήσεις και εκδηλώσεις, ταξίδια κινήτρων και εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, η εταιρία θα συνδιοργανώσει τον Ιούνιο του 2014 το Παγκόσμιο Συνέδριο Υπέρτασης που θα διεξαχθεί στην Αθήνα (ESH/ISH Hypertension Athens 2014), το οποίο αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 6.000 συμμετέχοντες.

Η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Ιδιοκτήτρια της MidEast, δήλωσε «Ο τομέας του Συνεδριακού Τουρισμού αποτελεί βασικό πυλώνα της MidEast Travel και η συμμετοχή μας ως «τακτικό μέλος» στον επίσημο φορέα των Ελλήνων Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων αποδεικνύει αυτήν την εξειδίκευσή μας. Προσδοκούμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία με θετικά αποτελέσματα και για τις δυο πλευρές και με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα, ο οποίος παρουσιάζει ιδιαίτερη δυναμική.».