ryanair1212Παράλληλα η Ryanair ανοίγει βάση στη Θεσσαλονίκη με 3 νέους προορισμούς.

Βάση στην Αθήνα δημιουργεί η Ryanair από τον Απρίλιο, μια επένδυση ύψους 280 εκατ. δολαρίων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η low cost αεροπορική εταιρεία. Η είδηση αυτή έσκασε μάλιστα έπειτα από τις συνεχείς κόντρες της αεροπορικής εταιρείας με τον ΔΑΑ, με τη Ryanair να κατηγορεί το αεροδρόμιο της Αθήνας για ακριβά κόστη.

Η βάση στην Αθήνα αποτελεί την τρίτη βάση του αερομεταφορέα στην Ελλάδα. Ειδικότερα, η Ryanair θα εκτελεί τρία δρομολόγια εσωτερικού από το Ελ. Βενιζέλος προς Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ρόδο και τρία εξωτερικού προς Λονδίνο (Στάνστεντ), Μιλάνο (Μπέργκαμο) και Πάφο.

Τα νέα αυτά δρομολόγια, που θα εκτελούνται με δύο αεροσκάφη με βάση την Αθήνα, αναμένεται να εξυπηρετούν πάνω από 1,2 εκατ. επιβάτες ετησίως, ενώ θα δημιουργήσουν 1.200 νέες θέσεις εργασίας.

Την ίδια ώρα, η Ryanair ανακοίνωσε και τη δημιουργία βάσης στη Θεσσαλονίκη με τρεις νέους προορισμούς προς Αθήνα, Πίζα και Βαρσοβία, μια επένδυση ύψους 70 εκατ. δολ. Τα νέα δρομολόγια αναμένεται να εξυπηρετούν 1,6 εκατ. επιβάτες ετησίως, ενώ θα δημιουργηθούν 1.600 τοπικές θέσεις εργασίας.

Η Ryanair γιορτάζει τη νέα βάση στην Αθήνα με την προσφορά θέσεων σε έκπτωση με τιμές απο 12 ευρώ για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Οι θέσεις αυτές θα είναι διαθέσιμες εως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου. Οι 6 νέοι προορισμοί θα ισχύσουν απο τον Απρίλιο ενω οι κρατήσεις ξεκινούν απο αύριο στην www.ryanair.com .