Είναι γεγονός ότι πολλά πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο, προφέρουν σύγχρονες ανέσεις που συνδυάζουν μοντέρνο design με υψηλή αισθητική.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, οι διεθνείς τάσεις στον παγκόσμιο luxury τουρισμό, φαίνεται να εστιάζουν περισσότερο σε μια προσπάθεια να φέρουν τους ταξιδιώτες σε άμεση επαφή με τη φύση και την περιπέτεια, βοηθώντας τους να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες, μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτης άνεσης και υψηλής ποιότητας διακοπών.

Ένας ξενοδόχος στο Μπαλί της Ινδονησίας, φαίνεται ότι κατανοεί πλήρως τη νέα αυτή τάση. Έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό κατάλυμα στην καρδιά της ζούγκλας του Μπαλί, μετατρέποντάς την σε μια ατέρμονη πολυτελή παροχή σεβόμενος τον πλούτο και τα τοπικά χαρακτηριστικά του προορισμού.

Το Nandini Jungle Resort & Spa στο Μπαλί, αποτελεί πλέον ένα από τα must-visit ξενοδοχεία της Ινδονησίας, κυρίως λόγω του μοναδικού του concept.

Για πολλούς ταξιδιώτες, μάλιστα, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί και βασικό λόγο επίσκεψης στον προορισμό, αφού είναι ένας δυναμικός πόλος έλξης για λάτρεις του σύγχρονου luxury τουρισμού.