Με επίκεντρο την επερχόμενη έκθεση DETROP – OENOS, που διοργανώνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από 2 έως και 4 Μαρτίου 2019, συναντήθηκαν ο πρόεδρος ΔΕΘ – HELEXPO Αναστάσιος Τζήκας και ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συμμετοχή των οινοπαραγωγών της περιοχής, στην εξειδικευμένη έκθεση DETROP – OENOS και η προβολή των μοναδικών χαρακτηριστικών ποιότητας των κρασιών τους στο ευρύ κοινό της Βορείου Ελλάδας αλλά και σε ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες.

Παράλληλα, επισημάνθηκε η δημιουργία ενός πλαισίου μόνιμης προβολής της τοπικής παραγωγής κρασιών, σε μια σειρά άλλων καινοτόμων εκδηλώσεων. Ολες οι εκδηλώσεις στόχο έχουν να συμβάλλουν ενεργά, στην ενδυνάμωση, αναβάθμιση των εμπορικών επαφών και στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της Τρίπολης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών της ΔΕΘ – HELEXPO Αλέξης Τζαξιρλής, η Σέβη Καφφά Project Manager της έκθεσης τροφίμων – ποτών και οίνου, καθώς και ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος.