Air Senegal είναι ο μόνος μέχρι στιγμής αερομεταφορέας στην Αφρική που παρέλαβε το πρώτο του A330-900 από την Airbus στην Τουλούζη. Θα δρομολογηθεί στην πτήση Ντακάρ-Παρίσι.

Η αεροπορική εταιρεία είναι η μοναδική με αεροσκάφη νέας γενιάς της Airbus με κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας, νέα πτερύγια και με βελτιωμένη αεροδυναμική.
Είναι εξοπλισμένο με καμπίνα τριών κατηγοριών. Περιλαμβάνει 32 Business Class, 21 Premium Plus και 237 καθίσματα οικονομικής θέσης.

Το A330neo είναι το αεροσκάφος νέας γενιάς. Βασίζεται στα χαρακτηριστικά του ευρύτερου αμαξώματος A330 και αξιοποιεί την τεχνολογία A350 XWB.
Με τη βοήθεια των τελευταίων κινητήρων Rolls-Royce Trent 7000, το A330neo προσφέρει ένα πρωτοφανές επίπεδο απόδοσης. Με 25% λιγότερη καύση καυσίμου ανά κάθισμα από τους ανταγωνιστές της προηγούμενης γενιάς.

Εξοπλισμένο με την καμπίνα του Airspace by Airbus, το A330neo προσφέρει μια μοναδική εμπειρία επιβατών. Παρέχει περισσότερο προσωπικό χώρο και το τελευταίας γενιάς σύστημα ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης και συνδεσιμότητα.