trainose3005Με μειωμένες τιμές “χτυπά” τον ανταγωνισμό της Ryanair στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ανακοινώνοντας ειδικές προσφορές για εισιτήρια που κρατούνται από την ιστοσελίδα της εταιρείας. 

Έτσι, όσοι εγγράφονται στο www.trainose.gr θα μπορούν να βρίσκουν εισιτήρια στις τιμές των 9, 19 και 29 ευρώ για τη β΄θέση και 39 ευρώ για την α΄ θέση.

Επίσης, για τις βραδινές αμαξοστοιχίες στη διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη (αμαξοστοιχία 600) με ώρα αναχώρησης 23:55 από Αθήνα και στη διαδρομή Θεσσαλονίκη- Αθήνα (αμαξοστοιχία 601) με ώρα αναχώρησης 23:00 από Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες μπορούν να εκδόσουν εισιτήρια με επιστροφή και για προκράτηση, τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας με τις εξής τιμές: Κανονικό μετ’ επιστροφής Β’ Θέση για ένα άτομο: 34,10 ευρώ. Φοιτητικό μετ’ επιστροφής Β’ Θέση για ένα άτομο: 32,00 ευρώ. Φοιτητικό-Πολύτεκνο μετ’ επιστροφής για ένα άτομο: 18,80 ευρώ.

Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν από επιλεγμένα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τις «Οικογενειακές Κάρτες», με τις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύσουν με όλα τα μέλη της οικογένειας σε προνομιακές τιμές.