Η Thomas Cook Sport θα αναπτύξει την πλατφόρμα Insight της Feefo, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να δημοσιεύουν πραγματικές κριτικές σχετικά με τις εμπειρίες που έχουν αποκτήσει σε μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο λαμπερά αθλητικά γεγονότα στον κόσμο, όπως το Πρωτάθλημα Τένις του Γουίμπλεντον ή το Grand Prix της Formula 1 στο Μονακό.

“Ως εταιρεία αφιερωμένη στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας εκπληκτικές εμπειρίες, εκτιμούμε τη διαφάνεια και το άνοιγμα πάνω απ ‘όλα, κάτι που κάνει το Feefo τον τέλειο συνεργάτη”, δήλωσε ο Rob Slawson, επικεφαλής του Thomas Cook Sport.

Η Feefo ξεχωρίζει από τις άλλες πλατφόρμες αναθεώρησης μέσω της διαφανούς προσέγγισης. Μόνο οι πραγματικοί πελάτες μπορούν να δημοσιεύουν κριτικές, καλές ή κακές, παρέχοντας πληθώρα αναλυτικών στοιχείων που συμβάλλουν στην ευφυέστερη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.
Οι προηγμένες λειτουργίες που υποστηρίζονται από το AI, όπως το Feefo Smart Themes, επιτρέπουν στους καταναλωτές να εξάγουν γρήγορα χιλιάδες κριτικές στα θέματα που τους αφορούν περισσότερο.