Λίγες μέρες απομένουν για την έναρξη της 5ης διοργάνωσης του Tinos Food Paths 2019.
Στην φετινή διοργάνωση με πρωταγωνιστή το χωριό Καλλονή της Τήνου οι επισκέπτες θα βιώσουν την παράδοση, την ιστορία και γαστρονομικές εμπειρίες του νησιού.

To Tinos Food Paths 2019 που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 19 Μαίου εστιάζει στον άνθρωπο και στα χαρακτηριστικά του, όπως κάλλος, ομορφιά, καλοσύνη, αρετή.

Παράλληλες δράσεις την ίδια εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Ψαραγορά στην Χώρα της Τήνου.
Θα μαγειρέψουν φέτος η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, καθώς και αγαπημένοι chefs όπως ο Βασίλης Αλβανίδης, o Ιάκωβος Απέργης, ο Άρης Βεζενές, η Κατερίνα Βαμβούκα με την Madame Ginger, ο Δημήτρης Γιγίνης, η Αντζελίνα Καλογεροπούλου, η Άρτεμις Κοκκιναρά, ο Νίκος Κουκιάσας, η Γεωργία Κουτσούκου, ο Άγγελος Λάντος, ο Άκης Λιοκάτης, ο Ηλίας Μαμαλάκης, η Γιάννα Μπαλαφούτη, η Ντίνα Νικολάου, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο Στέλιος Παρλιάρος και η Ελένη Σαβιολάκη.
Θα παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από τον Δημήτρη Δήμου, τον Χάρη Τζανή και το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας. Επίσης το ΙΕΚ Praxis θα στηρίξει όλες τις παραπάνω δράσεις.

Στο πλαίσιο του Tinos Food Paths, θα διεξαχθεί το 3ο Aegean Cocktail & Spirits Workshop, 12-15 Μαΐου, μία εμπνευσμένη συνέργεια με καλεσμένους από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, που φέρνει στο παγκόσμιο προσκήνιο Ελληνικά αποστάγματα και προϊόντα, καθώς και το ελληνικό bar-hosting.
Το event ξεκινά με το μεγαλύτερο Aegean Cocktails Pop Up Bar, όπου 30 κορυφαία μπαρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα σερβίρουν κοκτέιλ με ελληνικά προϊόντα.

Τα εγκαίνια του Δικτύου Πεζοπορικών Διαδρομών του νησιού – Tinos Trails, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Μαΐου.