Η έρευνα και η κράτηση κρουαζιέρων μέσω διαδικτύου μόλις έγινε ευκολότερη με την Supercruises, την πρώτη μηχανή κρατήσεων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο ιδιοκτησίας του Αλέξανδρου Παναγόπουλου.

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε για να απλουστεύσει την αναζήτηση κρουαζιέρας, και λειτουργεί ανεξάρτητα με δεκατέσσερις από τις μεγαλύτερες γραμμές κρουαζιέρας στον κόσμο.
Παρέχει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράζουν κάθε πτυχή της online κρουαζιέρας τους σε 11.000 διαφορετικά πακέτα σε παγκόσμιες κρουαζιέρες σε 30 περιοχές σε όλο τον κόσμο, καλύπτοντας πάνω από 1000 λιμάνια.

Η ιστοσελίδα ( www.supercruises.com ) περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες προσφορές από την P & O Cruises, την Norwegian Cruise Line, την M & C, την Royal Caribbean, την Princess, Regent Seven Seas και την Cunard Line.

“Πιστεύουμε ότι οι σύγχρονοι καταναλωτές αξίζουν την ίδια δυνατότητα να ερευνούν, να συγκρίνουν και να βρουν την καλύτερη κρουαζιέρα, εμπειρία που απολαμβάνουν σήμερα και αναμένουν όταν κάνουν κρατήσεις ξενοδοχείων ή πτήσεων επισημαίνει ο Αλέξανδρος Παναγόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Supercruises.
Με την νέα πλατφόρμα δημιουργήσαμε μια ανεξάρτητη υπηρεσία σχεδιασμένη από το μηδέν για να επιτρέψουμε στους αρχάριους και τους μυημένους στην κρουαζιέρα να επιλέξουν και να κλείσουν την κρουαζιέρα των ονείρων τους απρόσκοπτα και πλήρως online, με μερικά μόνο κλικ”.

Η ομάδα των Supercruises ανέπτυξε πάνω από 50 ξεχωριστούς οδηγούς για την κρουαζιέρα, καλύπτοντας θέματα από την «κρουαζιέρα με την οικογένεια» και τις «ακτοπλοϊκές εκδρομές» μέχρι τις «επί του σκάφους πολιτικές ανατροπής».
Διαθέτει επίσης πάνω από δέκα ξεχωριστά φίλτρα αναζήτησης, δύο φορές περισσότερα από τους κορυφαίους ανταγωνιστές της.