Οι ξενοδόχοι στην Κίνα, θα μπορούν να βελτιώσουν τις τιμές και την παραγωγικότητα τους με το εργαλείο Maxiroom που ελέγχει και μεγιστοποιεί τα ποσοστά πληρότητας ξενοδοχείων μέσω των διαύλων διανομής του Hotelbeds και του Alibaba Cloud.

Το MaxiRoom βοηθά τους ξενοδόχους να είναι πιο ανταγωνιστικοί, δεδομένου ότι παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις σε σύγκριση με τους τοπικούς ανταγωνιστές και επιτρέπουν στους ξενοδόχους να λαμβάνουν αποφάσεις για τη βελτίωση των τιμών τους, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η παραγωγικότητα.

“Η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κίνα απαιτεί μια προσαρμοσμένη προσέγγιση καθώς οι τεχνολογικές πλατφόρμες είναι διαφορετικές”, τονίζει ο Adam Krzciuk Kuna, επικεφαλής των εταιρικών σχέσεων συνδεσιμότητας της Hotelbeds.

Η νέα υπηρεσία θα επιτρέπει στους ξενοδόχους να έχουν πρόσβαση στο MaxiRoom χωρίς περιορισμούς παρέχοντας τους πληροφορίες σχετικά με την απόδοση σε σύγκριση με τους τοπικούς ανταγωνιστές.

Άλλα χαρακτηριστικά του MaxiRoom

  • Διαδραστικό ημερολόγιο όπου οι ξενοδόχοι μπορούν να κάνουν αλλαγές στο ρυθμό κρατήσεων και στο δωμάτιο.
  • Ένα διαισθητικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που έχει σχεδιαστεί για να ενημερώνει εύκολα την ποιότητα των πληροφοριών, των εικόνων και των προσφορών.
  • Ένα εργαλείο που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη πραγματοποίηση μαζικών αλλαγών στη διαθεσιμότητα και την τιμή ανά φάσμα προϊόντων ή ανά τύπο δωματίου.
  • Έξυπνες ειδοποιήσεις που ενημερώνουν τους συνεργάτες του ξενοδοχείου σχετικά με τις ημερομηνίες που έχουν παραμείνει μη διαθέσιμες, ελλιπείς περιγραφές ή έλλειψη εικόνων, ώστε να βελτιώσουν την εμφάνιση τους στην πλατφόρμα.
  • Διαχειριστής προωθήσεων που επιτρέπει στους ξενοδόχους να εκκινήσουν τις δικές τους προσφορές άμεσα και δυναμικά.
  • Τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με το Hotelbeds έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 60.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, προγράμματα εξαργύρωσης σημείων, σχέδια αφοσίωσης και ταξιδιωτικά γραφεία από περισσότερες από 140 πηγές.