Με τόσα πολλά μέρη στον κόσμο για να επισκεφθείτε και ολοένα και πιο προσιτά αεροπορικά εισιτήρια, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε πού να πάτε. Η πρόκληση όμως δεν σταματά εκεί.
Μόλις φτάσετε στον προορισμό της επιλογής σας, πρέπει να αποφασίσετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε – και όπως γνωρίζει κάθε έμπειρος ταξιδιώτης, είναι πιο δύσκολο από αυτό που ακούγεται.

Αν έχετε την τάση να εμπιστεύεστε την πλειοψηφία όταν πρόκειται για ταξίδια, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα Travellers Choice Awards του TripAdvisor, που καθορίζονται από τις κριτικές και τις απόψεις εκατομμυρίων ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο.

Η κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία στον κόσμο, είναι…

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 2019 οι ταξιδιώτες αναγνωρίζουν την αποκλειστική περιήγηση της εταιρείας City Wonders στο μουσείο του Βατικανό, το παρεκκλήσι Sixtine και την στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου ως την κορυφαία εμπειρία στον κόσμο.

Η εταιρεία περιήγησης εδώ και σχεδόν έχει δημιουργήσει μια αποκλειστική συνεργασία με το Βατικανό, που επιτρέπει στους επισκέπτες της να εισέλθουν στους χώρους του σε ώρες που δεν επιτρέπεται στο κοινό και να απολαύσουν μία ιδιωτική εμπειρία ξενάγησης και μάλιστα σε χώρους που υπάρχουν περιορισμοί για άλλους τουρίστες.