kyprosΠολύ καλά νέα ως προς τις κρατήσεις θέσεων από τη Ρωσία και Ουκρανία για τη θερινή περίοδο του 2014 και αισιοδοξία για τη χειμερινή περίοδο 2014-2015 ανακοίνωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου,Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, Γιώργος Λακκοτρύπης στην 17η έκθεση Ταξίδι 2014, σύμφωνα με κυπριακά μέσα.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που έγιναν 25 του μήνα στο Συνεδριακό Κέντρο ”Φιλοξενία” παρέστησαν Υπουργοί,Πρέσβεις,Βουλευτές,Πρόεδροι και εκπρόσωποι συναφών οργανισμών,Διευθυντές αεροπορικών εταιρειών και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι.

Ο τουρισμός στο νησί έχει τεράστιες δυνατότητες και πολλά από τα προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν εύκολα και χωρίς ουσιαστικό κόστος ,αρκεί να υπάρχει βούληση και αποφασιστικότητα επισήμανε στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου ,Βίκτωρ Μαντοβάνη.

Αναφερόμενος στην έκθεση “Ταξίδι 2014”, ο Υπουργός δήλωσε ότι πρόκειται για έναν πραγματικά αξιόλογο θεσμό, που πραγματοποιείται εφέτος για 17η συνεχή χρονιά και για τη διοργάνωση του οποίου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Σύνδεσμο και σε όλους τους συμμετέχοντες.Ευχήθηκε επίσης ό,τι καλύτερο στο Διοικητικό Συμβούλιο και στα Μέλη του Συνδέσμου, που συμπληρώνει εφέτος 60 έτη δημιουργικής δράσης και προσφοράς.

Φέτος, πρόσθεσε, συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα οργανισμοί ταξιδίων, αεροπορικές εταιρείες, αλυσίδες ξενοδοχείων από την Κύπρο και το εξωτερικό, περιφερειακοί τουριστικοί οργανισμοί της Κύπρου, της Ελλάδας, της Ινδίας, της Αιγύπτου και του Ισραήλ, καθώς και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς στον τομέα των ταξιδίων και του τουρισμού.