Η Belavia Belarusian Airlines δρομολογεί πτήσεις μεταξύ του Μονάχου και της πρωτεύουσας του Μινσκ στη Λευκορωσία. Το Μινσκ των 2 εκατ. κατοίκων, κρύβει πολλά αξιοθέατα και εμπειρίες για τους επισκέπτες του.

Το ειδυλλιακό κέντρο της πόλης, κατά μήκος των όχθων του ποταμού Svislač, φιλοξενεί εντυπωσιακά ιστορικά κτίρια παράλληλα με την φουτουριστική αρχιτεκτονική. Στο Εθνικό Πάρκο Narahanski, με κέντρο τη λίμνη Narach, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν πεζοπορία, να ψαρέψουν ή να απολαύσουν τη βόλτα τους κάνοντας ποδήλατο στο δάσος.

Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν από τις τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις που αναχωρούν από το Μόναχο προς την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας.

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή με αναχώρηση από το Μινσκ στις 12:30 και άφιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Franz Josef Strauss του Μονάχου στις 13:35. Η πτήση επιστροφής από το Μόναχο πραγματοποιείται στις 14:15 κάθε Δευτέρα, τις Πέμπτη, Παρασκευή και τις Κυριακή με την άφιξη στο Εθνικό Αεροδρόμιο του Μινσκ στις 17:15.

Η πτήση διαρκεί περίπου δύο ώρες.