Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πελάτες του KENSHŌ Boutique Hotels & Villas στη Μύκονο.
Ο πολυβραβευμένος σεφ, Νίκος Κωνσταντίνου και ο ανερχόμενος σεφ της διεθνούς δημιουργικής κουζίνας, John Skotidas ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μενού εμπνευσμένο από το παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι με επιρροές από τη διεθνή κουζίνα και μοντέρνες τεχνικές .
“Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα υλικών με αγάπη, φιλοξενία και κοσμοπολίτικη φινέτσα”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Σεφ.