Ένα ταξίδι με τις ελληνικές γεύσεις, εικόνες και μελωδίες “προσγειώθηκε” στην πόλη Nanjing της Κίνας.
Οι ομορφιές της Μυκόνου και της Λευκάδας, οι τουριστικές δυνατότητες των νησιών και τα ελληνικά προϊόντα παρουσιάζονται στο ξενοδοχείο 5* Fairmont Hotel που από σήμερα και μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.
Ο chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις κ. Λάζαρος Κολαξής παρουσίασε παραδοσιακές συνταγές της Λευκάδας όπως κολοκυθοκορφάδες, τσιγαρίδια , σοφιγάδο, σαβόρο, φακές Εγκλουβής, παστέλια και μαντολάτα και πολλά ακόμη ποικιλίες των Επτανήσων, όπως και πιάτα από Μύκονο, ειδικά το σύγκλινο, τα λουκάνικα, την μόστρα, το χοιρινό, τα αμυγδαλωτά Μυκόνου και πολλές ακόμη γεύσεις από τις όμορφες Κυκλάδες.
Ο πολιτιστικός Σύλλογος «Ανεμόμυλοι» της Μυκόνου και οι Μουσικοί τους θα μεταφέρουν τις εικόνες, τους χορούς, τις μελωδίες του Αιγαίου και του Ιονίου Πελάγους και τον πολιτισμό στην μακρινή Κίνα
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Μυκόνου και του Επιμελητηρίου Λευκάδας.
Βασικοί συντελεστές στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης οι επιχειρήσεις των νησιών τα ξενοδοχεία “Micra Anglia” στην Άνδρο και «Pearls of Mykonos”. Επίσης η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ΕΖΑ, το ούζο «Πλωμάρι Γιαννάτσης», η “Moropoulos Winery”, και ‘Υπερελαιον Graceland.