tourismΣτον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας Maroulis Travel, προχώρησε πρόσφατα η εταιρεία, ενεργοποιώντας μια σειρά ενεργειών που στόχο έχουν την ανανέωση της εικόνας της. Η ιστοσελίδα (www.maroulistravel.com ) είναι διαθέσιμη στα ελληνικά, στα αγγλικά, στα ρώσικα και στα κινέζικα, καλύπτοντας την πλειοψηφία των πελατών της. 

Πιο αναλυτικά, η νέα ιστοσελίδα παρουσιάζει την εταιρεία, δίνοντας έμφαση στη μακρόχρονη ιστορία της και τη συνεισφορά της στην ανάπτυξη και υποστήριξη του ελληνικού τουρισμού. Επίσης, περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αναλυτική παρουσίαση του στόλου της εταιρείας. Πρόκειται για τον νεότερο και ασφαλέστερο ιδιωτικό στόλο της νοτιοανατολικής Ευρώπης, ο οποίος μετρά 73 λεωφορεία, χωρητικότητας από 12 έως 57 θέσεις. Η ιστοσελίδα παρουσιάζει επίσης τη νεότερη προσθήκη του στόλου, τα 6 νέα Exclusive limo minibuses, ό,τι πιο σύγχρονο και πολυτελές διαθέτει σήμερα η αγορά, ενώ με ευχάριστο και λειτουργικό τρόπο αναδυκνύει την πληθώρα των ταξιδιωτικών εκδρομών που η εταιρεία υλοποιεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λίγα λόγια για την Maroulis Travel:
Από την ίδρυσή της το 1977 από τους Βασίλη και Σπύρο Μαρούλη, η εταιρεία Maroulis Travel αποτελεί την κορυφαία επιλογή στις σύγχρονες τουριστικές μετακινήσεις, υποστηρίζοντας με συνέπεια και αξιοπιστία τον ελληνικό τουρισμό. Εξυπηρετώντας σε ετήσια βάση περισσότερους από 650.000 ταξιδιώτες, σκοπός της εταιρείας είναι να δημιουργεί και να παρέχει ταξιδιωτικές εμπειρίες με έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, και κυρίως στην ασφάλεια των ταξιδιωτών. Η Maroulis Travel έχει αξιολογηθεί από την ICAP Group ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα (ICAP Strongest Companies in Greece Certificate), και είναι μέλος των ΙΑΤΑ, ΣΕΤΕ, HATTA, ΓΕΠΟΕΤ.