Το Instagram εγκαινιάζει μια νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για στενούς φίλους. Την “Threads” που περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία “αυτόματης κατάστασης” και ενημερώνει για τις κινήσεις σας όλη την ημέρα.

“Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρουσιάσει αρκετούς νέους τρόπους για να μοιραστείτε εικόνες το Instagram και να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει, αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία.
Από το να μοιράζεστε τις καθημερινές στιγμές στις Ιστορίες με τα οπτικά μηνύματα στο Direct. Αλλά για τον κύκλο φίλων σας , είδαμε πρέπει να παραμείνετε πιο συνδεδεμένοι καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε για αυτό που κάνετε και πώς αισθάνεστε μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το Threads, έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με στενούς φίλους σε έναν αφοσιωμένο, ιδιωτικό χώρο. ”

Ουσιαστικά, το “Threads” είναι μια άλλη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, με όλες τις συνήθεις λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων.
Οι επαφές σας στο Threads καθορίζονται από τη λίστα των κοντινών φίλων του Instagram. Πράγμα που σημαίνει ότι τα άτομα με τα οποία είστε συνδεδεμένοι στο “Threads” είναι μόνο εκείνοι που βρίσκονται μέσα στον εσωτερικό σας κύκλο.
Το “Threads” έχει σχεδιαστεί για πιο συγκεκριμένη και στενή επικοινωνία, η οποία ευθυγραμμίζεται με εσωτερικά δεδομένα Instagram.