Διήμερη επίσκεψη στη Μεσσηνία αναμένεται να πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Μαξίμου το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με θέμα “Η επίδραση των επενδύσεων στις τοπικές κοινωνίες: Το παράδειγμα της Costa Navarino”.

Στην ίδια εκδήλωση που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο χώρος πραγματοποίησης της (πιθανότατα στο Μέγαρο Χορού ή στο Πνευματικό Κέντρο), ομιλία θα απευθύνει και ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.

Στη συνέχεια πρωθυπουργός θα περιοδεύσει το κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Και θα μεταβεί στην Καρδαμύλη προκειμένου να παραστεί στα επίσημα εγκαίνια της ανακαινισμένης οικίας του αείμνηστου βρετανού φιλέλληνα και συγγραφέα Πάτρικ Λι Φέρμορ, που θα τελέσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Την Κυριακή 20 του μήνα, ημέρα εορτασμού της 192ης επετείου από τη Ναυμαχία του Ναβαρίνου στην Πύλο, εκτός του προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται να παρευρεθούν ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.