Η SiteMinder, κορυφαία πλατφόρμα προσέλκυσης επισκεπτών της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ξεκινά σήμερα το Hotel App Store – την πρώτη αγορά που επιτρέπει σε ξενοδοχεία όλων των μεγεθών να ανακαλύπτουν εύκολα, να επιλέγουν και να συνδέουν εφαρμογές στα επιχειρηματικά τους συστήματα για καλύτερη εμπειρία και έσοδα.

Η αποκάλυψη του προϊόντος στη World Travel Market London είναι ένα σημαντικό βήμα για τα ξενοδοχεία που έχουν αμφισβητηθεί απο τους επισκέπτες και δεν έχουν πρόσβαση στις γρήγορες τεχνολογικές αλλαγές.

Το App Store του SiteMinder έχει ανοίξει την πρόσβαση σε όλα τα ξενοδοχεία, επιτρέποντάς του να συνδεθεί σε περισσότερες από 100 εφαρμογές – συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης των εσόδων και της αναβάθμισης, των μηνυμάτων των επισκεπτών, της διαχείρισης των επισκεπτών, των ελέγχων δωματίου, και από μια επιλογή περισσότερων από 80 PMS ή του διαχειριστή του SiteMinder.

Μεταξύ των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες μέσω του Hotel App Store είναι τα Cendyn, TrustYou, OpenKey, Welcome Pickups και Oaky, καθώς και η For-Sight και η αναβάθμιση 2 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ήδη η εφαρμογή Oaky χρησιμοποιείται από έναν από τους κορυφαίους κλάδους ψυχαγωγίας της Ευρώπης, τον Muthu Hotels & Resorts.

Ο διευθυντής ηλεκτρονικού εμπορίου της αλυσίδας ξενοδοχείων, Nuno Sacramento, αύξησε τόσο τα έσοδα όσο και τις μέσες ημερήσιες χρεώσεις, δεδομένου ότι χρησιμοποίησε την Oaky για να προωθήσει στοχευμένες καμπάνιες αναβάθμισης πριν την άφιξη του επισκέπτη.

Το App Store του SiteMinder θα διαθέτει ενσωματωμένη έξυπνη τεχνολογία που συνιστά μόνο σχετικές εφαρμογές στους χρήστες του ξενοδοχείου, με βάση το προφίλ τους και τις παρελθούσες επιλογές.

Είναι το τελευταίο κεφάλαιο στην εξέλιξη της πλατφόρμας , το οποίο το 2018 παρήγαγε πάνω από 28 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα για 35.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως.