gracesantorini1612Μετά το πρώτο ξενοδοχείο στη Μύκονο το 2007, η αλυσίδα Grace Hotels, μέλος του ομίλου LibraGroup που ανήκει στην εφοπλιστική οικογένεια Λογοθέτη, ετοιμάζεται σε τρία χρόνια από τώρα να… κόψει την κορδέλα σε άλλες δύο υπερπολυτελείς μονάδες σε Τζια και Καλαμάτα, ενισχύοντας έτσι σημαντικά και το χαρτοφυλάκιό της, αλλά και το ξενοδοχειακό δυναμικό της χώρας, ειδικά στον τομέα του luxury τουρισμού. Έτσι, μέσα σε διάστημα δέκα ετών, η αλυσίδα, μαζί με το ξενοδοχείο της Σαντορίνης, θα μετρά συνολικά τέσσερις μονάδες στην Ελλάδα.

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα Grace Kalamata θα βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη, στην περιοχή της Βελίκας, και θα διαθέτει 125 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και 40 βίλες, τριών, τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων. Από την άλλη, το Grace Kea, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Κούνδουρου, στη δυτική πλευρά του νησιού, θα αποτελείται από ξενοδοχείο με 32 δωμάτια και σουίτες, το κάθε ένα με δική του πισίνα. Επίσης θα περιλαμβάνει δύο εστιατόρια, γυμναστήριο και σπα, ενώ στο σύμπλεγμα θα υπάρχουν και 17 αυτόνομες βίλες.

Τα επιχειρηματικά σχέδια για τον όμιλο Libra Group της οικογένειας Λογοθέτη δεν σταματούν εδώ. Το 2015 θα ανοίξουν δύο νέα ξενοδοχεία σε Μαρόκο και στην πολιτεία του Μέιν, ενώ το 2016 θα λειτουργήσει το Grace St. Moritz και το St. Moritz Residences (ξενοδοχείο και συγκρότημα κατοικιών).

Βίκυ Κουρλιμπίνη

Πηγή:www.capital.gr