Τη μηνιαία ολομέλειά του πραγματοποίησε ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, στις 14 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο.

Αρχικά, ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους.

Στην ολομέλεια ο κ. Δημήτρης Στεφανάκης και η κα Νάσια Αλεφαντινού, από την εταιρεία «Pylis», παρουσίασαν το πρωτοποριακό τους πρόγραμμα για την ηλεκτρονική παρακολούθηση και την ασφάλεια των κολυμβητικών δεξαμενών «e-lifeguard» στα ξενοδοχεία.

Έπειτα οι κ. Νίκος Μακρόπουλος και Δημήτρης Αθανασόπουλος, από την Ergosystems & So. Wom Digital Marketig, αναφέρθηκαν στους τρόπους καλύτερης προώθησης των ξενοδοχειακών μονάδων στα social media.

Ο κ. Μιχάλης Βλατάκης, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, ενημέρωσε, ακολούθως, για τις τρέχουσες εξελίξεις μετά και την κατάρρευση της Thomas Cook κι έκανε μια αναφορά στην ερχόμενη τουριστική περίοδο.

Στη συνέχεια, ο γραμματέας του συνδέσμου τουριστικών πρακτόρων Κρήτης κ. Δημήτρης Διβόλης ενημέρωσε για τις εντυπώσεις που «εισέπραξε» από τη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου WTM (World Travel Market).

Έπειτα ο Πρόεδρος του Συλλόγου πληροφόρησε τα μέλη για τη συνάντηση που πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Συλλόγου με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου και τις αποφάσεις που πάρθηκαν από κοινού για την προάσπιση των μελλοντικών πληρωμών από τα τουριστικά γραφεία και τους ξένους tour operators καθώς και για τη συν διοργάνωση με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, του 9ου Forum κρητικών προϊόντων με στόχο τη σύζευξη πρωτογενούς και τριτογενούς τομέα, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ακολούθησε σύντομος απολογισμός της θερινής περιόδου και συζήτηση – ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Πηγή: hania.news