Η Hard Rock International συνεχίζει να επεκτείνει το ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της με την ανακοίνωση του Hard Rock Hotel Prague στην Πράγα, που ανοίγει τις πόρτες του το 2023.

Αυξάνοντας την παρουσία της σε 75 χώρες, η Hard Rock ανακοίνωσε την τελευταία της επιχείρηση στην Τσεχική Δημοκρατία. Το ευρύχωρο ξενοδοχείο, με τα εντυπωσιακά 523 δωμάτια και σουίτες, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσφέρει εκπληκτική θέα στο πάρκο Letna και το εντυπωσιακό Κάστρο της Πράγας από το εκλεπτυσμένο Sky Bar του ξενοδοχείου.

Μαζί με το Sky Bar, ο 6ος όροφος θα φιλοξενήσει ένα κομψό εστιατόριο , με θέα στην κοιλάδα του ποταμού Μολδάβα. Στο Lobby Bar του ξενοδοχείου προσφέρεται θέα στο ‘Feature Wall’ του ξενοδοχείου, , ενώ οι διάδρομοι θα διακοσμηθούν με επιλεγμένες μουσικές λεπτομέρειες. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να βρεθούν στο Constant Grind Coffee & Bar, το οποίο θα σερβίρει καφέ κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα μετατρέπεται σε ένα ζωντανό κοκτέιλ μπαρ το βράδυ.

Το Hard Rock Hotel Prague βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την ιστορική Παλιά Πόλη της Πράγας, καθώς και το Generali Arena, το σπίτι του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Πράγας.

Η Hard Rock προσβλέπει σε μια συναρπαστική σειρά από ανοίγματα το 2020, όπως το Hard Rock Hotel Dublin, το Hard Rock Hotel Madrid, το Hard Rock Hotel Amsterdam και το Hard Rock Hotel Budapest.