Η Club Med άνοιξε το Club Med Michès Playa Esmeralda, το πρώτο της θέρετρο αποκλειστικής συλλογής στην Δομινικανή Δημοκρατία. Τα θέρετρα αποκλειστικής συλλογής χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά καταλύματα, ιδιαίτερη φιλοξενία, εξατομικευμένες υπηρεσίες σε εξαιρετικής ομορφιάς τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και προσφέρουν μεταμορφωτικές εμπειρίες.

Αυτό το θέρετρο 93 στρεμμάτων, βρίσκεται σε μια παρθένα παραλία στο Μίτσι, στην Δομινικανή Δημοκρατία, προσφέροντας στους επισκέπτες μια κομψή και οικεία ατμόσφαιρα.
Συνεχίζοντας την κληρονομιά της Club Med για πρωτοποριακούς νέους προορισμούς το Μίτσι, γίνεται ήδη ένα νέο hotspot για διεθνείς ταξιδιώτες που αναζητούν νέες εμπειρίες και νέους προορισμούς.
Με τον αυτοκινητόδρομο που άνοιξε πρόσφατα και συνδέει άμεσα την Πούντα Κάνα με το Μίτσι, η τουριστική βιομηχανία αναμένεται να αναπτυχθεί σημαντικά στην περιοχή τα επόμενα χρόνια.

“Το άνοιγμα του Club Med Michès Playa Esmeralda σηματοδοτεί ένα τεράστιο ορόσημο στην ιστορία του Club Med”, δήλωσε ο Carolyne Doyon, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Club Med North America.
Ανοίγουμε τις πόρτες μας σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο με την ελπίδα ότι και αυτοί θα μπορούν να βιώσουν αυτό που μας συνέδεσε αρχικά με το Μίτσι. Τον πλούσιο πολιτισμό, τις παρθένες και ανέγγιχτες παραλίες, τα όμορφα καταπράσινα τοπία και το φιλόξενο, ζωντανό πνεύμα που αφθονεί στην Δομινικανή Δημοκρατία”.