Ο οδηγός Michelin έχει ενώσει τις δυνάμεις του με το TripAdvisor και με τη θυγατρική TheFork συνδυάζοντας την γαστρονομική εμπειρία του με τη δύναμη του μεγάλου ακροατηρίου πελατών του TripAdvisor.
Έτσι προσφέρουν στους επισκέπτες ένα συμπληρωματικό τρόπο να βρουν την ιδανική γευστική εμπειρία τους, καθώς έχουν βελτιωμένη πρόσβαση σε μια ευρύτερη επιλογή από εστιατόρια υψηλής ποιότητας σε όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία αυτή συνεργασία θα αυξήσει σημαντικά την προβολή των σεφ και εστιατορίων του οδηγού Michelin και θα αυξήσει τις κρατήσεις χάρη στη σύνδεση με τις κορυφαίες πλατφόρμες κράτησης στον κόσμο.

Όλα τα 14.000 εστιατόρια που επιλέγονται από τους επιθεωρητές οδηγών Michelin παγκοσμίως θα αναγνωρίζονται με τις διακρίσεις Star, Bib Gourmand και Plate στον ιστότοπο και τις εφαρμογές του TripAdvisor, γεγονός που οδηγεί σε σημαντικά βελτιωμένη προσβασιμότητα της επιλογής Michelin.
Περίπου 4.000 εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη θα είναι σύντομα προσβάσιμα και μπορούν να αγοραστούν στο TheFork και στην ψηφιακή πλατφόρμα οδηγών Michelin.

Επιπλέον, η Michelin έχει υπογράψει συμφωνία πώλησης της Bookatable στο TheFork. Η εξαγορά αυτή επιτρέπει στην TheFork να εδραιώσει τις υπάρχουσες αγορές της και να επεκταθεί σε πέντε νέες χώρες. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Φινλανδία και τη Νορβηγία.
Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται η μεγαλύτερη online πλατφόρμα κρατήσεων εστιατορίων. Οι όροι της απόκτησης της Bookatable από το TheFork δεν έχουν γίνει γνωστοί.